Google search

У січні команда відділу маркетингу успішно завершила курс дистанційного навчання «Ефективні комунікації для освітніх управлінців», що був розроблений ГО «Смарт Освіта» та студією онлайн-освіти EdEra за фінансової підтримки представництва «Фонду Фрідріха Науманна за Свободу» в Україні. 

Програма курсу складалася з двох модулів («Стратегічні комунікації» та «Взаємодія з медіа та журналістами») і охоплювала питання планування, онлайн-комунікації, візуалізації інформації, спілкування з журналістами та антикризових комунікацій.



Співробітники відділу не тільки збагатилися новим досвідом, але й переконалися у необхідності подальшої реалізації динамічної програми підвищення репутаційного рейтингу Академії, започаткованої в останні роки. Адже XXI ст. вимагає від закладів освіти нового рівня відкритості та динамічності у спілкуванні зі своїми студентами та суспільством. НМАПО імені П.Л. Шупика ставить перед собою амбітніші цілі: захист здоров’я суспільства через підготовку фахових кадрів, інноваційні розробки, надання високоспеціалізованої медичної допомоги та інтеграцію провідного міжнародного досвіду, і це завдання неможливо виконати без налагодження системи комунікації з суспільством.

Після завершення курсу всі отримали сертифікати, що підтверджують успішне засвоєння програми циклу.