Google search

Перша в поточному році навчальна-методична нарада кафедри педагогіки, психології, медичного та фармацевтичного права узгодила основні напрями роботи кафедри на 2019 рік. Нарада відбулась 21 січня 2019 року за участі декана факультету підвищення кваліфікації викладачів Лариси Бабінцевої, під головуванням завідувача професора Володимира Краснова.

Було обговорено звітні та рейтингові показники кафедри та факультету за 2018 рік, проаналізовано поточне становище та перспективи розвитку відповідно до основних процесів кафедри, факультету та Академії.

Науково-педагогічні працівники кафедри скористалися можливістю отримати докладну та змістовну відповідь від керівника факультету на низку актуальних питань щодо організації діяльності структурних підрозділів Академії, перспективних напрямів розвитку кафедри та факультету, вдосконалення взаємодії між кафедрою та структурними підрозділами Академії.

Усі учасники наради відзначили її змістовність та корисність для подальшої роботи. Захід відбувся в дружній та теплій атмосфері.