Google search

11 січня 2019 р. на кафедрі інфекційних хвороб Інституту сімейної медицини НМАПО імені П. Л. Шупика урочисто відбулася вступна конференція для слухачів циклу спеціалізації за фахом «Інфекційні хвороби», що триватиме 6 місяців (10.01.2019 – 19.06.2019 р.), на якій були присутні завідувач кафедри, д.мед.н., професор, Олександр Дуда, завуч кафедри, к. мед. н., доцент Валентина Бойко, доцент Анатолій Печінка, доцент Алла Голуб (безпосередній куратор циклу), асистент, к. мед. н. Любов Коцюбайло.

Під час вступної конференції професор Олександр Дуда надав можливість виступити кожному слухачу та розповісти про свою мотивацію стати лікарем-інфекціоністом. Слухачі, що прибули на навчання, згадали у своєму виступі позитивні відгуки від випускників попередніх років щодо проходження навчання саме в Національній медичній академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика.

Професор Олександр Дуда та співробітники кафедри привітали лікарів із початком циклу та підкреслили важливість вивчення сучасної літератури з питань інфекційних хвороб та паразитарних інвазій, ретельного відпрацювання теоретичних знань і практичних навичок і побажали всім натхнення в оволодінні такою прекрасною спеціальністю «Інфекційні хвороби».

Вітаємо з початком циклу наших шановних колег, майбутніх лікарів-інфекціоністів, бажаємо успіхів у навчанні та запрошуємо бажаючих на навчання на циклі спеціалізація за фахом «Інфекційні хвороби».