Google search

23 січня вперше за всю історію існування офіційний сайт Академії переглянули 2285 унікальних користувачів за добу. Для порівняння, середня добова активність у другій половині січня 2016 року становила дещо більше 500 відвідувачів. Такий результат – це не лише ознака зростання зацікавленості та затребуваності НМАПО імені П.Л. Шупика серед медичної спільноти, але й нагода зробити більший внесок у досягнення головної цінності – забезпечення здоров’я суспільства.

Адже ще наприкінці XX ст. американський вчений Джеймс Кері зауважив важливу особливість комунікації в охороні здоров’я: подвійність. З одного боку, це звичайна передача необхідних даних цільовій аудиторії, а з іншого – залучення людей, створення спільноти, підтримка єднання й довіри між учасниками: «діяльність, спрямована не на передачу інформації у просторі, а на захист суспільства у часі».

Покращується і функціональність сайту, його здатність задовольняти потреби працівників та слухачів Академії: календарний план циклів представлений на сторінці кожної кафедри та типу підготовки (меню «Навчання»), розроблені та динамічно оновлюються карти клінічних баз, активно впроваджується публікація коротких описів навчальних циклів, так званих курикулумів.

Побажання з подальшого удосконалення офіційного веб-сайту НМАПО імені П.Л. Шупика можна надсилати на електронну адресу [email protected]