Google search

25 січня 2019 року на кафедрі психіатрії, психотерапії та медичної психології НМАПО імені П.Л. Шупика відбулася сумісна практична конференція за участю співробітників кафедри, аспірантів, клінічних ординаторів, лікарів-інтернів та заступника директора  ТМО «ПСИХІАТРІЯ» у місті Києві з організаційно-методичних питань Олександра Новосельського.

Основними питаннями було обговорення організаційно-методичних, нормативно-правових та юридичних питань надання психіатричної допомоги населенню. В процесі лекції відбулися жваві дискусії, обговорювались практичні аспекти застосування законодавства України, зокрема Закону України «Про психіатричну допомогу», а також накази і положення МОЗ, що безпосередньо регламентують професійну діяльність лікаря-психіатра в амбулаторній та стаціонарній практиці.

Така дискусія вельми важлива, тому що вже через тиждень випускники кафедри, лікарі-інтерни 2-го року навчання, почнуть свою самостійну діяльність у закладах охорони здоров’я в різних куточках України: Київській, Запорізькій, Тернопільській, Черкаській, Чернігівській, Сумській  та Житомирській областях.

Протягом навчання на нашій кафедрі лікарі-інтерни та слухачі інших циклів неодноразово мали можливість брати участь у науково-практичних заходах, які організовувала кафедра, що дало змогу безпосередньо покращити та вдосконалити отримані теоретичні знання.