Google search

28 січня відбулося перше цього року засідання комісії Вченої ради з міжнародного співробітництва. Її члени обмінялися думками з приводу звіту аудиторської компанії DQS (детальніше – тут) та результатів рейтингової оцінки роботи кафедр у 2018 р.


У доповіді провідного фахівця ЦЕСИМЕН Іванни Романкевич йшлося про результати участі у пленарному засіданні Європейської Академії Педіатрії (м. Брюссель, Бельгія) стосовно механізмів уніфікації навчання в резидентурі. Як одних з можливих шляхів покращення навчання, сформований молодіжним крилом асоціації Young EAP, йшлося про пропозиції з акредитації лікувальних закладів, на базі яких навчаються інтерни.

Завідувач відділу комунікацій (який ще донедавна мав назву відділу маркетингу) Костянтин Балашов поінформував про результати опитування потенційних слухачів Академії, що проводилося наприкінці 2018 р., презентував ключові положення стратегії комунікації НМАПО імені П.Л. Шупика та новий підхід до поширення інформації про перспективні навчальні цикли: публікацію курикулумів.

У ході динамічної дискусії було прийняте рішення визнати розширення англомовної версії стратегічним напрямом розвитку сайту і рекомендувати адміністрації Академії розглянути можливості інтенсифікації цієї діяльності.