Google search

Головним завданням післядипломної освіти на сучасному етапі розвитку ортопедичної стоматології є високоякісне навчання, орієнтоване на підвищення професійної компетентності лікарів та якості надання ортопедичної стоматологічної допомоги населенню України.

На кафедрі ортопедичної стоматології розроблено програми і проводяться цикли тематичного удосконалення за сучасними напрямками розвитку спеціальності. Для покращення якості підвищення кваліфікації фахівців впроваджуються сучасні симуляційні методи навчання.

На циклі ТУ «Сучасні методи лікування та профілактики стоматологічних захворювань із застосуванням ортопедичних заходів» 02.01.2019 – 01.02.2019 р. професором кафедри П. Леоненко проведено тренінг з безпосереднього виготовлення провізорних коронок на фантомних моделях щелеп, а також демонстраційний майстер-клас з основ планування та зубного протезування з опорою на дентальні імплантати, на яких слухачі опановували методики застосування сучасних відбиткових та конструкційних матеріалів, технології планування та виготовлення ортопедичних конструкцій.