Google search

Культура і система якості, що ефективно розвивається в Академії впродовж останніх років, потребує не лише потужного лідерства і креативного інтелектуального ресурсу, але й кропіткої та методичної роботи з ризиками. А одним з найбільш ефективних засобів профілактики є безпосереднє спостереження за процесом та внесення оперативних коректив.

З метою перевірки організації освітнього процесу, відвідування та успішності іноземців, що навчаються в НМАПО імені П. Л. Шупика, у період  05.02 - 08.02.2019 р співробітники деканату по роботі з іноземцями (заступник декана, завідувач відділу міжнародного співробітництва Валентина Проценко та старший  інспектор деканату Ніна Усенко) відвідали кафедри урології, неврології № 1, стоматології, ортопедичної стоматології. Під час відвідування було перевірено хід виконання індивідуальних планів підготовки клінічних ординаторів–іноземців, методичне забезпечення навчального процесу, виконання своїх обов’язків кураторами–керівниками клінічних ординаторів, стажистів; була проведена консультаційно-роз’яснювальна робота щодо дотримання іноземцями умов договору про надання освітніх послуг між НМАПО імені П. Л. Шупика та фізичною особою.  

Така діяльність деканату по роботі з іноземцями, спрямована на забезпечення високої якості навчання клінічних ординаторів Академії, і сприяє прозорості роботи закладу та рівності умов доступу до освітніх послуг.