Google search

Співробітниками кафедри медичної та лабораторної генетики НМАПО імені П. Л. Шупика з 16.01 по 31.01.2019 р. успішно проведено перший очно-заочний, з елементами дистанційного навчання, цикл тематичного удосконалення «Хвороби зі спадковою схильністю». Цикл проводився на базі Центру первинної медико-санітарної допомоги Києво-Святошинської районної ради м. Боярка.

На циклі навчалось 28 лікарів загальної практики та сімейної медицини, які працюють в амбулаторіях загальної практики та сімейної медицини Києво-Святошинського району Київської області.

Заняття проходили за новою програмою, яка охоплює обсяг теоретичних і практичних знань за даною тематикою, необхідних для практичної роботи сімейних лікарів. Лекційні та семінарські заняття проводилися на високому методичному рівні. До того ж, під час семінарських занять науково-педагогічними працівниками кафедри, разом з співробітниками Центру первинної медико-санітарної допомоги, було проведено медико-генетичне консультування родин та спільні консиліуми.

Всі слухачі успішно склали залік з теоретичних знань та практичних навичок. Наприкінці лікарі отримали посвідчення встановленого зразка.