Google search

До уваги лікарів!

Шановні колеги, в навчальному плані кафедри медичної реабілітації, фізіотерапії і спортивної медицини на 2019 рік відбулися зміни.

Згідно з Наказом МОЗ №2332 від 13.12.2018 «Про внесення змін до Переліку назв циклів спеціалізації та вдосконалення лікарів та провізорів у вищих медичних (фармацевтичному) закладах (факультетах) післядипломної освіти» у 2019 р. скасовані цикли спеціалізації за спеціальностями «Фізіотерапія» та «Лікувальна фізкультура». Натомість запроваджено цикл спеціалізації з фізичної та реабілітаційної медицини для лікарів-фізіотерапевтів, лікарів лікувальної фізкультури, лікарів з лікувальної фізкультури і спортивної медицини, лікарів, які закінчили інтернатуру за однією зі спеціальностей медичного (лікувального) або педіатричного профілю.

З метою безперервного професійного навчання лікарів різних спеціальностей у галузі медичної реабілітації у 2019 р. заплановано проведення циклів тематичного удосконалення, присвячених окремим аспектам фізичної та реабілітаційної медицини.

Детально ознайомитись з календарним планом навчальних циклів кафедри медичної реабілітації, фізіотерапії і спортивної медицини на 2019 р. можна за посиланням тут.