Google search

17 - 18 жовтня 2019 р. в палаці «Академічний» ВДНЗ «Буковинський державний медичний університет» (м. Чернівці, вул. Шиллера, 11) відбудеться науково-практична  конференція з міжнародною участю «Міждисциплінарні підходи до діагностики та лікування захворювань органів респіраторної системи у дітей».
Науково-практична конференція «Міждисциплінарні підходи до діагностики та лікування захворювань органів респіраторної системи у дітей» внесена (№346) до Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій у 2019 році.

Основна мета конференції – ознайомлення фахівців з новими тенденціями в напрямку підвищення ефективності діагностики та лікування захворювань органів респіраторної системи у дітей.

У доповідях вчених будуть висвітлені нові технології та актуальні питання діагностики і лікування захворювань ЛОР-органів та нижніх дихальних шляхів. Окремі засідання будуть присвячені висвітленню питань патології лімфаденоїдного глоткового кільця, захворюванням гортані, носа і приносових синусів, проблемам ранньої діагностики та реабілітації порушень слуху, респіраторної патології дитячого віку, зокрема, інфекційно-запальної, алергічної, а також особливостям вакцинації, запобігання розвитку антибіотикорезистентності, раціонального вибору антисептичних та антибактеріальних засобів, маршрутизації пацієнтів з урахуванням рівнів надання медичної допомоги, тощо. Дана інформація буде корисною сімейним лікарям, педіатрам та дитячим отоларингологам.
По закінченню конференції буде прийнята резолюція, направлена на покращення допомоги населенню України з захворюваннями органів респіраторної системи у дітей.

На конференцію запрошуються: педіатри, сімейні лікарі, отоларингологи. Очікується близько 200 учасників.

Офіційні мови конференції: українська, російська, англійська.

Під час конференції працюватиме виставка фармацевтичних препаратів та медичної техніки.

Конференція проводитиметься у відповідності до статуту Асоціації дитячих оториноларингологів та Асоціації педіатрів України на базі ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет» за участі профільних кафедр (сімейної медицини, педіатрії, ЛОР-хвороб).

Установи-організатори відповідальні за проведення заходу:

  • Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика (кафедра дитячої оториноларингології, аудіології та фоніатрії);
  • ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет» (кафедра педіатрії та дитячих інфекційних хвороб, кафедра сімейної медицини, курс ЛОР-хвороб);
  • Асоціація дитячих оториноларингологів України;
  • ГО «Чернівецька обласна Асоціація сімейних лікарів»;
  • ГО «Чернівецька обласна Асоціація педіатрів.