Google search

1 березня 2019 року на кафедрі хірургії та судинної хірургії НМАПО імені П. Л. Шупика (завідувач кафедри – професор Сергій Саволюк) розпочали навчання лікарі-інтерни ІІ року за спеціальністю «Хірургія».

Професор Саволюк на вступній лекції доповів про робочий план, програму інтернатури та завдання, які стоять перед молодими лікарями щодо поглиблення теоретичної підготовки та вдосконалення практичних навичок та вмінь з усіх розділів клінічної хірургії, згідно з зауваженнями проміжної атестації по завершенню І року навчання, вимоги щодо оформлення індивідуальної документації лікарів-інтернів під час проходження очної частини навчання.

Під час виробничої наради професор С. Саволюк та відповідальний за навчально-методичну роботу кафедри доцент О. Шуляренко ознайомилися з обсягом виконаної роботи лікарями-інтернами згідно представлених цифрових звітів на заочних базах стажування, планові перевірки яких здійснювалися співробітниками кафедри хірургії та судинної хірургії впродовж 2018 та 2019 року.

По завершенню виробничої наради співробітники кафедри побажали наснаги в навчанні та опануванні тонкощів професії хірурга.