Google search

Враховуючи сучасні тенденції в післядипломній освіті лікарів щодо проведення короткотермінових циклів удосконалення, кафедра комбустіології та пластичної хірургії НМАПО імені П.Л. Шупика провела в Одесі з 25 лютого по 1 березня черговий п’ятиденний виїзний цикл ТУ «Лазерні технології в пластичній хірургії» на базі Інституту пластичної хірургії «Віртус». 

Викладачі курсу професор кафедри д.мед.н., професор В. Пінчук і асистент кафедри к.мед.н., лікар вищої категорії С. Кадочников познайомили курсантів з основними видами лазерних установок, що застосовуються в сучасній пластичній хірургії, механізмами впливу лазерної енергії на тканини людини, особливостями проведення анестезії.


Курсанти оволоділи принципами застосування лазерних технологій в пластичній та реконструктивній хірургії, дерматохірургії, підвищили рівень своєї практичної та теоретичної підготовки з пластичної хірургії, новітніми малоінвазивними технологіями в пластичній хірургії.Впевнені, що отримані знання будуть з успіхом застосовані в їх практичній роботі. Черговий виїзний короткотерміновий цикл ТУ заплановано провести також в Одесі на базі Інституту пластичної хірургії «Віртус» з 17 по 21 червня на тему: «Лазерні технології в пластичній хірургії».