Google search

12 березня 2019 року колектив кафедри педіатрії №1 взяв участь у роботі науково-практичної конференції з міжнародною участю «Складний пацієнт у практиці лікаря-педіатра», присвяченої 60-річчю кафедри педіатрії №2.

З доповідями виступили завідувач кафедри, професор О. Охотнікова та доцент , д.мед.н., О. Ошлянська та багато клінічних ординаторів та аспірантів (А. Арцимович, Джіліан Боггі, Ш. Гаврилюк, А. Дорошенко, О. Кваченюк, Н. Меланчук, А. Романюк, Т. Шкиренко),  які зробили цікаві презентації складних клінічних випадків. Цікаву доповідь з власного практичного досвіду зробила клінічний ординатор з Республіки Гана, координатор ЮНІСЕФ Джіліан Боггі. При цьому у конкурсі доповідей О. Кваченюк отримала 2 місце, а І. Гаврилюк та А. Дорошенко – 3 місце.

Подібні конференції у НМАПО імені П.Л. Шупика дозволяють поглибити свої знання з актуальних питань педіатрії досвідченим вченим і спробувати свої сили молодим науковцям.

Колектив кафедри педіатрії №1 вітає колег з кафедри педіатрії №2 з ювілеєм і бажає міцного здоров`я, творчої наснаги і успіхів.