Google search

З 4 лютого по 5 березня 2019 р. на кафедрі управління охороною здоров`я проходив черговий передатестаційний місячний цикл (ПАЦ) за спеціальністю «Організація і управління охороною здоров'я» для керівників закладів охорони здоров’я та їх заступників, лікарів-методистів.

На передатестаційному циклі «Організація і управління охороною здоров'я» навчалося  43 слухачі бюджетної та контрактної форми навчання із досвідом роботи за фахом від 5 до 11 років і більше, які репрезентували різні області України та м. Київ. 

У процесі реформування медичної галузі України перед працівниками системи охорони здоров'я постають нові складні завдання, вирішення яких вимагає сучасних знань та підходів.

Протягом місяця слухачі поновили свої знання з питань державної політики та основ менеджменту в системі охорони здоров’я, інформаційного, фінансового, організаційного менеджменту, основ маркетингу, управління якістю медичної допомоги, управління медичними закладами різних форм  власності тощо.

Для слухачів ПАЦ 5.03.2019 р. відбулася заключна конференція за участю колективу кафедри управління охороною здоров`я. Відкрив засідання  завідувач кафедри д.мед.н., професор  В. Михальчук, який привітав слухачів з успішним закінченням навчання та побажав ефективно використати набуті знання для подальшої розбудови медичної галузі України.

Також виступили професори О. Толстанов, Н. Гойда, І. Кринична, доц. В. Бугро та інші науково-педагогічні працівники кафедри, які приєднались до поздоровлень проф. В. Михальчука та побажали курсантам в своїй діяльності сприяти дієвій системі реформування вітчизняної медичної допомоги.

З вітальним словом та подякою виступила староста циклу О. Шпарук, курсант В. Пословський та інші, які подякували колективу кафедри за надані знання та побажали успіхів в подальшій діяльності.

Після завершення навчання слухачі отримали посвідчення про підвищення кваліфікації та відповідний сертифікат який дає їм право претендувати на відповідну кваліфікаційну категорію. Зокрема, рекомендовано до присвоєння: вищої категорії – 28 осіб; першої категорії - 11; другої категорії – 4 особи. Сертифікати та посвідчення отримало 43 фахівці.