Google search

11 - 13 березня 2019 року на  клінічній базі кафедри неврології і рефлексотерапії  Інституту сімейної  медицини в Київській обласній клінічній лікарні було проведено скрінінгове акупунктурне та неврологічне обстеження  співробітників  НМАПО імені П. Л. Шупика. 

Обстеження проводиться вже третій рік підряд з метою раннього виявлення і попередження розвитку ускладнень цереброваскулярних та вертеброгенних захворювань.

Всього було проконсультовано 45 співробітників НМАПО імені П. Л. Шупика. Консультації проводили 5 співробітників кафедри неврології і рефлексотерапії – доктори та кандидати медичних наук. Було проведено апаратне акупунктурне обстеження з метою встановлення середнього рівня вітальності організму і зацікавленості внутрішніх органів у порушенні енергетичного гомеостазу та лікарський  неврологічний  огляд.  Усім обстеженим були надані детальні рекомендації щодо способу життя, акупунктурного та медикаментозного лікування.

Співробітники кафедри неврології і рефлексотерапії планують продовжити традиційні весняні огляди працівників Академії у наступному році.