Google search

Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених (присвячена Дню науки) «Інтеграція здобутків молодих учених-медиків та фармацевтів в міжнародний науковий простір: сьогодення та перспективи» 16 - 17 травня 2019 року

Шановні колеги!

Відповідно до затвердженого Міністерством освіти і науки України та Державною науковою установою «Інституту модернізації змісту освіти» «Про формування Переліку міжнародних, всеукраїнських науково-практичних конференцій здобувачів вищої освіти і молодих учених у 2019 році», маємо честь запросити Вас взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих вчених (присвячена Дню науки) «Інтеграція здобутків молодих учених-медиків та фармацевтів в міжнародний науковий простір: сьогодення та перспективи», яка відбудеться 16 – 17 травня 2019 року на базі Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика в м. Києві. Відкриття конференції відбудеться 16 травня 2019 року о 1000 у 401 аудиторії адміністративного корпусу НМАПО імені П. Л. Шупика. Початок реєстрації учасників о 900.

Під час роботи конференції передбачаються доповіді з питань фундаментальних і прикладних досліджень з різних галузей сучасної медицини та фармації, які будуть об’єднані у хірургічну, терапевтичну, англомовну та секцію з анестезіології та інтенсивної терапії.

УМОВИ УЧАСТІ У КОНФЕРЕНЦІЇ

Для участі у конференції необхідно:

до 1 квітня 2019 року надіслати тему усної доповіді на електронну пошту: [email protected] (тема листа: «Про тему доповіді на конференцію молодих вчених НМАПО 16-17 травня 2019 року», вказати ПІБ та секцію).

до 19 квітня 2019 року подати тези до друку, які потрібно надіслати на електронну пошту: [email protected] та прикріпити фото / скан. копію квитанції про оплату організаційного внеску (тема листа: «Про тези до друку на конференцію молодих вчених НМАПО 16-17 травня 2019 року», вказати ПІБ) та заповнити реєстраційну заявку за відповідною формою: https://goo.gl/forms/yZNRs4VCubPA3LCD2.

КОНТАКТИ ОРГАНІЗАЦІЙНОГО КОМІТЕТУ:

Голова оргкомітету РМВ НМАПО імені П. Л. Шупика - Аугунас Сабіна, тел.: (099) 484-53-36, e-mail: saugunas159@gmail.com.

Питання з приводу розміщення учасників:

Болюк Мар’яна, тел. (068) 104-59-25, e-mail: MariLikeRock@gmail.com. 

Питання з приводу тез та організаційного внеску:

Бойко Аліна, тел.: (068) 388-87-76, e-mail: [email protected];

Аубекерова Юлія, тел.(050) 945-95-83, e-mail:dr.aubekeroa@ukr.net. 

Ми будемо щиро раді Вашій участі в роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених (присвячена Дню науки) «Інтеграція здобутків молодих учених-медиків та фармацевтів в міжнародний науковий простір: сьогодення та перспективи»!

З найкращими побажаннями –

оргкомітет конференції