Google search

З 11-го березня 2019 р. на кафедрі управління охороною здоров`я розпочались цикли підготовки для керівників підприємств, установ та організацій охорони здоров’я за спеціальністю «Організація і управління охороною здоров'я»:

  1. Місячний передатестаційний цикл (ПАЦ) в м. Черкаси.
  2. Цикл тематичного удосконалення (ТУ) «Менеджмент в охороні здоров'я» в м. Черкаси.

Сьогодення перед фахівцями в сфері охорони здоров'я ставить нові  складні завдання, без вирішення яких неможливий подальший розвиток галузі. Тому навчальні програми циклу постійно оновлюються і передбачають наступні основні модулі: державна політика та основи менеджменту в системі охорони здоров’я, інформаційний, фінансовий, організаційний менеджмент, основи маркетингу, управління якістю медичної допомоги тощо. Вищенаведені цикли викликали неабиякий інтерес серед працівників галузі. Виявили бажання навчатися більше 70 осіб.

Зазначені цикли проводяться в очно-заочному форматі з елементами дистанційної форми навчання та використанням сучасних мультимедійних технологій.

Відбулася вступна конференція в м. Черкаси для фахівців медичної галузі за участю  завідувача кафедри д.мед.н., професора  В. Михальчука та завуча  кафедри ст. викладача С. Кошово, які привітали слухачів з початком навчання та поінформували їх  про умови та організацію проходження циклів, особливості навчального процесу та побажали слухачам успішного та результативного навчання. На конференції також був присутній заступник директора Департаменту охорони здоров’я Черкаської ОДА Олег Найдан, який подякував кафедрі за проведення курсів саме в такому форматі і висловив побажання про подальшу плідну співпрацю.