Google search

Запрошуємо вас взяти участь у роботі науково-практичній конференції з міжнародною участю «Бронхіальна астма, алергія, клінічна та лабораторна імунологія – від науки до практики», яка відбудеться 28–29 березня 2019 року о 9:00 на базі НМАПО імені П.Л. Шупика (м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, ауд. № 3, 1 поверх).

Конференцію внесено до Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів, науково-практичних конференцій, яку проводитимуться у 2019 році, затвердженому МОЗ та НАМН України.

Тематика конференції буде сфокусована на питаннях впровадження медицини на первинному рівні надання медико-санітарної допомоги пацієнтам з бронхіальною астмою та хронічним обструктивним захворюванням легень, у тому числі в сільській місцевості

Контактні дані: Національна медична академія післядипломної освіти імені П.Л.Шупика, вул. Дорогожицька 9, м. Київ, 04112;

Тел. (044) 432-27-18

e-mail: [email protected]

Запрошуємо до участі у науково-практичній конференції лікарів загальної практики – сімейної медицини, лікарів-терапевтів, лікарів-алергологів та лікарів-пульмонологів!