Google search

З 12-го березня 2019 р. на кафедрі управління охороною здоров`я розпочався місячний цикл стажування для керівників підприємств, установ та організацій охорони здоров’я за спеціальністю «Організація і управління охороною здоров'я», які підтверджують звання лікар-спеціаліст згідно навчальної програми «Організація і управління охороною здоров'я».

Реформування системи охорони здоров'я ставить перед фахівцями  нові  складні завдання, без вирішення яких неможливий подальший розвиток галузі. Тому навчальна програма циклу постійно оновлюються і передбачає наступні основні модулі: державна політика та основи менеджменту в системі охорони здоров’я, інформаційний, фінансовий, організаційний менеджмент, основи маркетингу, управління якістю медичної допомоги тощо.

Відбулася вступна конференції в стінах Академії для слухачів за участю в.о. завідувача кафедри д.мед.н., професора  Н. Гойди та професорсько-викладацького складу кафедри, які привітали курсантів з початком навчання, поінформували їх  про умови та організацію навчального процесу та побажали успішного та ефективного навчання.