Google search

З 18 - 29 березня, о 18:30 на «Суспільному» проходить політичне ток-шоу «Зворотний відлік». Ток-шоу транслюють наживо  на всіх платформах Суспільного мовника.

Вісімнадцять ТОП-кандидатів на пост Президента мають змогу презентувати свої стратегії та відповісти на запитання експертів, політичних суперників і громадян, які стосуються повноважень президента, а саме: «Національна безпека», «Зовнішня політика» та «Законодавчі ініціативи».

Формат шоу передбачає дебати з елементами дискусії. Кандидати відповідають на запитання ведучих і запрошених експертів у студії. Окрім того, експерти фактчекінгового проекту VoxCheck перевіряють точність фактів, якими оперують учасники дебатів, а також їхні заяви на наявність маніпуляції чи неправди.

Серед запрошених гостів були аспіранти кафедри дитячих і підліткових захворювань НМАПО імені П. Л. Шупика: Інна Соколенко, Марія Деденко, Юлія Сиваченко, Остап Мощіч, Оксана Долгополова, які брали активну участь у дискусії.

З Ольгою Богомолець було обговорено питання, щодо нового підходу до медичної науки: переходу України від фінансування ставок до цільової підтримки інноваційних проектів.