Google search

22 березня 2019 р. в м. Дубаї відбувся 14 International Conference on INFECTIOUS DISEASES, PREVENTION AND CONTROL (Dubai, UAE), на який були запрошені доцент В. Бойко та асистент, к. мед. н. Л. Коцюбайло кафедри інфекційних хвороб Інституту сімейної медицини НМАПО імені П. Л. Шупика.

Доповідь на тему «Detection and clinical features of Coronavirus infections in patients with acute respiratory viral diseases in Ukraine» була представлена у вигляді усної презентації англійською мовою.

На конференції були присутні спікери та делегати з різних країн та континентів світу. Ними були розкриті вкрай важливі питання і для нашої держави, в т.ч.: антибіотикорезистентність збудників внутрішньолікарняних інфекцій, правила обробки рук медичного персоналу, стан інфекційної захворюванності в еру вакцинації, проблема шистосомозів, епідеміологічні аспекти кишкових інфекцій та багато інших питань.

Доцент В. Бойко та асистент, к. мед. н. Л. Коцюбайло поділилися своїми знаннями та поглядами на відповідну тему коронавірусних інфекцій, що зацікавило представників ОАЄ, Оману, Катару та Малаві, оскільки ці інфекції для них мають актуальне значення після появи Близькосхідного респіраторного синдрому у 2012 р, збудниками якого є коронавіруси (летальність при ньому сягає до 36 %).

На завершення зустрічі були зроблені спільні фотографії