Google search

25 березня 2020 р. відбулося  засідання конференції трудового колективу Інституту сімейної медицини, вперше в режимі on-line, під головуванням чл.-кор. НАМН України, професора Ю. Вдовиченка, першого проректора НМАПО імені П. Л. Шупика.

Під час on-line конференції були присутні 36 осіб з 39 членів трудового колективу, з них очно: О. Шекера, директор Інституту сімейної медицини, професор; В. Ткаченко, професор кафедри сімейної медицини Інституту сімейної медицини, І. Кулаковська, старший інспектор дирекції Інституту сімейної медицини та запрошений Д. Бригинець, начальник відділу кадрів.

Згідно порядку денного відбулися вибори на посаду завідувача кафедри загальної, дитячої, судової психіатрії і наркології.

Перший проректор НМАПО імені П. Л. Шупика, чл.-кор. НАМН України, професор Ю. Вдовиченко доповів покрокову процедуру обрання завідувача кафедри відповідно до Закону України  «Про вищу освіту» від 06.07.2014 року та «Положення про проведення конкурсного відбору». Повідомив, що обрання відбувається у зв’язку з оголошенням конкурсу в газеті «Ваше здоров’я» № 7 - 8 від 21.02.2020. Ю. Вдовиченко повідомив, що на заміщення посади завідувача кафедри загальної, дитячої, судової психіатрії і наркології надійшла лише одна заява від професора В. Мішиєва.

Згідно регламенту професор В. Мішиєв виступив з програмою розвитку кафедри на наступні роки. В обговоренні взяли участь професори О. Шекера, Л. Стаднюк, В. Ткаченко.

Результати голосування: «за» – 36,  «проти» – немає, «утримались» – немає. Рішення було прийнято відкритим on-line голосуванням.

Таким чином, на засіданні конференції трудового колективу Інституту сімейної медицини прийнято рішення рекомендувати кадровій комісії та вченій раді НМАПО імені П. Л. Шупика до обрання професора В. Мішиєва на посаду завідувача кафедри загальної, дитячої, судової психіатрії і наркології Інституту сімейної медицини НМАПО імені П. Л. Шупика.

Вітаємо професора В. Мішиєва.