Google search

28 травня розпочала свою роботу ХХІІ Національна школа гастроентерологів, гепатологів України в онлайн форматі. В перший день розглядались найбільш актуальні теми: член кор. НАМН України, професор Н.В. Харченко, науковий керівник ХХІІ Національної школи гастроентерологів, гепатологів України, виступила з доповіддю "Короновірусна інфекція та шлунково-кишковий тракт. Клінічні прояви, наслідки, профілактика ускладнень".

На прямому зв'язку з учасниками були доповідачі з Києва, Дніпра, Полтави. Велику зацікавленість учасники виявили під час секції питання та відповіді, коли у них була можливість отримати відповіді від найкращих лекторів в прямому ефірі. Протягом прямої трансляції до вебінару приєдналося більше 9 тисяч слухачів.

ХХІІ Національна школа гастроентерологів, гепатологів України продовжить свою роботу до 17 червня. Прямі трансляції лекцій обсягом 2-2,5 години будуть відбуватись два-три рази на тиждень, з можливістю перегляду запису для тих хто не зміг приєднатись в день трансляції. В рамках школи буде проведено Всесвітній день здорового травлення Українській захід включено до переліку конференцій Всесвітньої Асоціації гастроентерологів (WGO), присвячених Всесвітньому дню здорового травлення. Учасники отримають окремий сертифікат за підписом президента WGO. Традиційно буде проведено секцію Академія здорового харчування. Окремий день виділено для проведення секції «Новини ендоскопії».

Наступний день роботи школи 1 червня. Відеозапис першого дня буде доступний до 1 червня 15:30 на сайті ХХІІ Національної школи гастроентерологів, гепатологів України https://www.gastroukr.org/ Запрошуємо до активної участі.

Учасники ХХІІ Національної Школи гастроентерологів, гепатологів України, що приймуть участь в 2/3 вебінарів та успішно пройдуть тестування, отримають сертифікат для проходження атестації (переатестації) згідно наказу МОЗ.