Google search

 
 

06 квітня 2024 року кафедрою гастроентерології, дієтології і ендоскопії Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика, ГО «Українська гастроентерологічна асоціація» зі залученням Науково-технічного товариства харчової промисловості України було проведено Всеукраїнський симпозіум «Академія здорового харчування» (в форматі офлайн/онлайн, місце проведення - м. Київ).

З доповідями, лекціями та майстер-класами виступили провідні науковці України, що займаються питаннями профілактичного та лікувального харчування. Доповіді були присвячені теоретичним та практичним аспектам харчування здорової людини, особливостям харчування при захворюваннях органів травлення, алергічних захворюваннях, очних хвороб, ролі харчування в профілактиці розвитку вроджених вад людини.

В симпозіумі взяли участь представники Національного університету харчових технологій, які висвітлили проблему нутриціологічної корекції та профілактики аліментарних захворювань з точки зору розробників оздоровчих продуктів.

Захід викликав велику зацікавленість у лікарів-учасників заходу, які відмітили наукову та практичну значущість отриманих знань.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також