Google search

 
 

Міністерство охорони здоров’я України видало наказ від 08.02.2023 № 250 "Про утворення та затвердження складу комісії МОЗ України з питань лікування окремих категорій громадян України за кордоном у період дії воєнного стану".

Наказом була створена комісія МОЗ України з питань лікування окремих категорій громадян України за кордоном у період дії воєнного стану, затверджено її склад та Положення.

 В межах повноважень Комісії знаходиться виконання таких завдань:

  1. розгляд питань щодо підтвердження необхідності отримання медичної допомоги в закладах охорони здоров’я іноземних держав особам, визначеним пунктом 214 Правил перетинання державного кордону громадянами України (далі – пацієнти);
  2. розгляд заяви пацієнта, який потребує отримання медичної допомоги в закладах охорони здоров’я іноземних держав та доданих до неї документів;
  3. формування пропозицій Міністру охорони здоров’я України щодо підготовки звернення до Адміністрації Державної прикордонної служби України про погоджений з іноземною стороною перелік осіб, яких заклади охорони здоров’я іноземних держав можуть прийняти на лікування за кордоном.

До складу комісії МОЗ України з питань лікування окремих категорій громадян України за кордоном у період дії воєнного стану від Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика увійшли: в.о. ректора академік НАМН України професор В’ячеслав Камінський  (за згодою) та завідувач кафедри ортопедії і травматології, заслужений лікар України  професор  Микола Анкін (за згодою).

Детальніше

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 72% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 73% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 72.5% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також