Google search

 
 

Шановні колеги, запрошуємо ознайомитися та використовувати можливості наукового пошуку, знаходити релевантні журнали для публікації статей. Як відомо, з самого початку воєнного вторгнення рф, багато наукометричних та реферативних наукових баз підтримує Україну (українських вчених).

Працівники наукової бібліотеки НУОЗ України імені П.Л.  Шупика нагадують про наступні дві можливості отримання безоплатного доступу до баз даних та пошуку наукових видань до тематики вашої роботи:

По-перше, база EBSCO, за якою вчені мають доступ до наукової інформації з галузей медицини, фізики, хімії, економіки та інших наук, надало безкоштовний доступ до своїх ресурсів для українських медиків:

  • DynaMed – ресурс з матеріалами для клініцистів.
  • Nursing Reference Center Plus – найактуальніша інформація для медичних сестер.
  • Rehabilitation Reference Center – медична інформація для фізіотерапевтів.

ДНТБ України, як адміністратор доступу до електронних ресурсів, надає інструкцію щодо отримання безоплатного доступу до цих матеріалів:

1) Перейдіть за посиланням: https://search.ebscohost.com/ 

2) Введіть облікові дані для входу:

  • У полі User ID (ідентифікатор користувача) напишіть слово ukrzdorovya 
  • Password (пароль): ukr!22
  • Натисніть на Sign in 

По-друге, знаходьте журнали для безкоштовної публікації у виданнях Elsevier. Варто ввести тільки резюме вашої статті або навіть ключові слова і ви можете отримати перелік видань Elsevier, які публікують статті за вашою тематикою. Зауважуємо, що майже всі журнали Elsevier індексовані наукометричною базою SCOPUS. Детальніше за посиланням (натиснути тут).

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також