Google search

 
 

Шановні лікарі! Кафедра медицини праці, психофізіології та медичної екології запрошує Вас 26–27 жовтня 2023 р. взяти участь у семінарі «Сучасні методи скринінгу, ранньої діагностики та профілактики порушень здоров’я у працюючих в шкідливих та небезпечних умовах: Патологія нервової системи, розлади психіки та поведінки».

Захід відбудеться в онлайн режимі на основі платних освітніх послуг. Вартість участі 1200 грн.

Організатор: Національний університет охорони здоров'я України імені П.Л. Шупика (офіційний провайдер заходів БПР).

Програма передбачає знайомство з нормативно-правовим забезпеченням проведення медичних оглядів працівників, зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці, на роботах, що потребують професійного добору, опрацювання матеріалів з питань етіології, факторів ризику, методів скринінгу та ранньої діагностики порушень здоров’я (функціональних відхилень, виробничо-зумовленої патології, професійної патології), методів первинної та вторинної профілактики.

Учасники, які успішно складуть тестування за підсумками семінару, отримають сертифікат БПР (20 балів).

До участі запрошуються лікарі за спеціальностями: авіаційна та космічна медицина, гігієна праці, загальна практика – сімейна медицина, медична психологія, наркологія, неврологія, організація і управління охороною здоров’я, професійна патологія, психіатрія, психотерапія, психофізіологія, суднова медицина, терапія. 

Кількість місць обмежена. Обов’язкова попередня реєстрація за посиланням https://forms.gle/p6TL353SS91qAvbj7

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також