Google search

 
 

Іноземна мова сьогодні — це must have: вона відчиняє двері до медичної кар’єри, подорожей, знайомств із людьми та різними культурами, до цілого світу музики, кіно, подкастів, навчальних можливостей.

Кафедра іноземних мов серед викладацького складу НУОЗ України імені П. Л. Шупика (рівень володіння англійською мовою не нижче рівня B1-B2) оголошує набір слухачів на цикл ТУ «English advanced course for medical professionals».

Цикл ТУ триватиме три місяці з 08.01. по 26.04.2024 року.

Надання освітніх послуг є безкоштовним.

Заняття проводяться у вечірній час, онлайн. 

Завдання циклу полягає у вдосконаленні комунікативної компетентності науково-педагогічних працівників з англійської мови на рівні, що необхідний для читання лекцій, проведення семінарських занять для іноземців-медиків англійською мовою за відповідною спеціальністю, участі в міжнародних конференціях, форумах, а також у наданні слухачам необхідних практичних знань з послідовного та синхронного перекладу (тлумачення) з англійської мови на українську та з української на англійську.

Викладачі кафедри мовної підготовки та гуманітарних дисциплін співпрацюють з носіями мови з Великобританії, які є сертифікованими педагогами з викладання англійської мови як другої мови для дорослих. На своїх заняттях ми створюємо творче, підтримуюче англомовне середовище, що є запорукою успішного оволодіння навиками спілкування живою англійською мовою, а не заучування слів та фраз зі старих підручників.

Після закінчення слухачі отримають посвідчення НУОЗ України імені П. Л. Шупика. 

Інформація для довідок та реєстрації на навчання:

телефон кафедри: (044) 205 49 36

- асистент Людмила Cаєнко

Тел.: +38(099) 295 29 90; емейл: mila1971eng@yahoo.com

- лаборант Ірина Френкель

Тел.: +38(097) 540 21 84

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також