Google search

 
 

Шановні колеги! Кафедра терапевтичної стоматології Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика розпочинає з 6 лютого 2024 року цикл спеціалізації зі спеціальності «Пародонтологія».

В рамках циклу будуть розглянуті сучасні підходи до діагностики, профілактики і лікування захворювань тканин пародонта, проведення лікувально-профілактичних заходів з відновлення функції та естетики у хворих на генералізований пародонтит. В курсі спеціалізації «Пародонтологія» будуть розглянуті питання хвороб пері-імплантних тканин.

До участі в навчанні запрошуємо як молодих фахівців, що прагнуть отримати нові знання, так і лікарів з досвідом. Слухачі циклу спеціалізації будуть мати можливість навчатися у провідних практикуючих спеціалістів, які з радістю будуть ділитись професійними секретами.

Тривалість курсу спеціалізації – 6 місяців, після чого Ви отримуєте нову спеціалізацію та сертифікат за спеціальністю «Пародонтологія».

Місце проведення: м. Київ, вул. Пимоненко 10 а, 4 поверх, кафедра терапевтичної стоматології. Вартість навчання: 5600 грн на місяць.

Проведення циклу спеціалізації «Пародонтологія» згідно з календарним планом два рази на рік.

Реєстрація (попередня) за посиланням на сайті університету.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 49.33% - 3 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також