Google search

 
 

Шановні колеги! Кафедра медичної та лабораторної генетики запрошує вас на цикл тематичного удосконалення «Актуальні проблеми медичної генетики», який буде проходити з 02.05 по 16.05.2024р. Цикл розроблений для підготовки науково-педагогічних працівників вищих медичних навчальних закладів, закладів післядипломної освіти та наукових співробітників.

Процес підготовки студентів вищих навчальних закладів та слухачів післядипломної освіти з сучасних питань клінічної генетики набуває все більшої актуальності. Саме тому, на кафедрах з курсом медичної генетики медичних ВНЗів та закладів післядипломної освіти існує потреба у постійному підвищенні кваліфікації науково-педагогічних працівників та наукових співробітників.

В програму циклу тематичного удосконалення «Актуальні проблеми медичної генетики» включені питання клініки, діагностики, терапевтичного супроводу і профілактики вродженої та спадкової патології. Особливої актуальності дані питання набувають в умовах військового стану в Україні.  

Метою циклу є поглиблення теоретичного рівня знань та практичної підготовки науково-педагогічних працівників та наукових співробітників з актуальних питань, пов’язаних:

  • з сучасними можливостями та необхідністю ранньої діагностики моногенної, хромосомної та мультифакторної патології
  • з особливостями терапії, із урахуванням сучасного рівня розвитку медицини,
  • із заходами профілактики вродженої та спадкової патології.

Шановні колеги! Навчання науково-педагогічних працівників та наукових співробітників на циклі тематичного удосконалення «Актуальні проблеми медичної генетики» планується проводити у другій половині дня.

Бюджетну путівку можна отримати в секторі тематичного удосконалення НУОЗ України імені П. Л. Шупика, а також шляхом електронної реєстрації за наявності клопотання державної установи МОЗ України.

Контрактну путівку на цикл можна придбати безпосередньо у секторі тематичного удосконалення НУОЗ України імені П. Л. Шупика, а також шляхом електронної реєстрації.

Зарахування на цикл відбувається особисто на кафедрі 02.05.2024р. за адресою: м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, 7 поверх, 709 кабінет.

Необхідні документи для реєстрації на навчання:

  • оригінал путівки (підписаний керівником закладу, обов'язкова печатка з місця роботи для бюджетних путівок),
  • копія диплома,
  • свідоцтво про одруження (при зміні прізвища),
  • посвідчення про останнє підвищення кваліфікації

Якщо у Вас виникли будь-які запитання, звертайтесь, будь ласка:

Телефон: (044) 205-48-13
e-mail: [email protected]

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 75% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також