Google search

 
 

Шановні колеги! Кафедра управління охороною здоров'я запрошує Вас на цикл тематичного удосконалення «Технології контролінгу в сфері охорони здоров’я», який буде проходити з 01.05 по 15.05.2024 р. Цикл розроблений для керівників закладів охорони здоров’я, лікарів всіх медичних спеціальностей (включаючи лікарів-статистиків, лікарів-методистів).

Бюджетну путівку можна отримати в секторі тематичного удосконалення НУОЗ України імені П. Л. Шупика, а також шляхом електронної реєстрації за наявності клопотання державної установи МОЗ України.

Клопотання на отримання бюджетних путівок на вищезазначені цикли (на ім’я ректора Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика, академіка НАМН України, професора Камінського В.В.) надсилати з підписом керівника закладу на електронну пошту кафедри [email protected].

Алгоритм купівлі путівок за власні кошти розміщенний на сайті nuozu.edu.ua у розділі «Електронна реєстрація на навчання», або безпосередньо у секторі тематичного удосконалення НУОЗ України імені П. Л. Шупика.

Зарахування на цикл відбудеться на кафедрі 01.05.2024р. за адресою: м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, 2 поверх, 38-A кабінет.

Необхідні документи для реєстрації на навчання:

  • оригінал путівки (підписаний керівником закладу, обов'язкова печатка з місцяроботи для бюджетних путівок),
  • копія диплома,
  • свідоцтво про одруження (при зміні прізвища),
  • посвідчення про останнє підвищення кваліфікації

Довідки щодо проходження навчання на кафедрі управління охороною здоров'я НУОЗ України імені П. Л. Шупика можна отримати за тел.: (044) 205-49-90, (066) 1699823, (098) 4787835.

 

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також