Google search

 
 

14 червня в 14.00 відбудеться вебінар, на якому має бути офіційно оголошено про другий конкурс подачі заявок на програму MSCA4Ukraine.

MSCA4Ukraine, що фінансується ЄС, наразі пропонує спеціальні стипендії та підтримку 125 дослідникам з України. Це дозволяє їм продовжувати роботу в академічних та неакадемічних організаціях у країнах-членах ЄС та країнах, асоційованих з Horizon Europe, зберігаючи зв’язки з дослідницькими та інноваційними спільнотами в Україні.

Після старту конкурсу відбудеться спеціальна інформаційна сесія для потенційних організацій-заявників та дослідників з України. Партнери консорціуму та доповідачі з Європейської комісії та Європейського дослідницького виконавчого агентства нададуть практичну інформацію щодо прийнятності, подання заявки та процесів оцінювання.

Реєстрація на вебінар триватиме до початку заходу.

Завдяки нещодавньому поповненню 10 мільйонів євро від Європейської комісії, ініціатива MSCA4Ukraine підтримає додаткових дослідників, переміщених з України.  Програма фінансується в рамках Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA), здійснюється Scholars at Risk Europe та реалізується спільно з Фондом Олександра фон Гумбольдта та Європейською асоціацією університетів.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також