Google search

 
 

Ще є вільні місця для участі у нашому останньому вебінарі «Еволюція та інновації міждисциплінарності».

Приєднуйтесь до групи науковців з інституцій Campus+ з усієї Австралії, щоб обговорити мінливе обличчя міждисциплінарності у викладанні, дослідженнях і те, її реалізовувати під час практичної діяльності. Наша група науковців з австралійських закладів Campus+ обговорить мінливе обличчя міждисциплінарності як у викладанні, так і в дослідженнях, а також те, що вона означає для готовності на робочому місці.

Дата та час проведення

31 липня 2024 об 11:00 в (Європа/Київ)

Реєстрація безкоштовна і відкрита вже зараз. Посилання https://timeshighereducation.zoom.us/webinar/register/4517186225197/WN_gcTFLuy7QPqXB0Tv46ZPCQ#/registration

Ми обговоримо

  1.     Що таке міждисциплінарність і як вона має виглядати?
  2.     Як успішно розвивати та керувати міждисциплінарними дослідницькими групами
  3.     Міждисциплінарність у викладанні: як зробити так, щоб вона працювала
  4.     Оцінювання міждисциплінарного навчання
  5.     Чи налаштовані університетські системи на міждисциплінарність?
  6.     Як міждисциплінарність може підготувати студентів до ринку праці

Стати партнером Campus+ - це чудовий спосіб для вашого закладу регулярно долучатися до роботи Campus за підтримки редакції THE. Партнери Campus+ мають видиму присутність на сайті та отримують ранній доступ до нашого графіку публікацій, редакторських рекомендацій та фірмової сторінки профілю.

Спікри:

Кайл Дженкінс. Університет Південного Квінсленду

Доцент Кайл Дженкінс є керівником школи, деканом факультету творчих мистецтв Університету Південного Квінсленду. Він отримав ступінь доктора філософії в Сіднейському коледжі мистецтв Сіднейського університету. Дослідження та практика Дженкінса пов'язані з аспектами концептуального живопису, що включає жорстку та органічну абстракцію, а також монохромний живопис. Він регулярно виставляється як на національному, так і на міжнародному рівні.

Рохан Вокер. Університет Ньюкасла, Австралія

Професор Рохан Вокер, психолог за освітою, наразі очолює Центр систем підвищення кваліфікації в Університеті Ньюкасла.  Професор Вокер багато працював з різними організаціями у сфері охорони здоров'я, спорту, оборони, сільського господарства та аварійно-рятувальних служб для покращення оперативної діяльності.

Луїза Кушель. Університет Квінсленду

Доцент Луїза Кушель - викладач Університету Квінсленду, Австралія, яка досліджує та впроваджує інновації у вищій освіті в галузі природничих наук. Біолог і відзначений нагородами викладач, Луїза викладає взаємозв'язок низки дисциплін, зокрема зоологію, екологію, наукову комунікацію, працевлаштування та кількісні навички. Вона є заступницею заступника декана з наукової роботи на факультеті природничих наук Квінслендського університету.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також