Google search

 
 

Шановні колеги! Кафедра інфекційних хвороб повідомляє про  набір слухачів на цикл спеціалізації за спеціальністю «Інфекційні хвороби».

Термін проведення циклу: 18 вересня - 18 грудня 2024 року (3 місяці).

Для лікарів, які мають диплом за фахом «Лікувальна справа» або «Медико-профілактична справа».

Програма навчання на циклі охоплює обсяг сучасних теоретичних знань і практичних навичок необхідних лікарю для проведення самостійної роботи з діагностики, диференційної діагностики та лікування інфекційних хвороб.

На циклі спеціалізації згідно наявної навчальної програми будуть викладені основні питання клінічної та сучасної лабораторної діагностики, а також широкий спектр питань диференційної діагностики інфекційних хвороб із іншою суміжною патологією, а також сучасний підхід до лікування інфекційних захворювань у дорослих.

Слухачі циклу також зможуть брати участь у фахових конференціях, майстер-класах, тощо. Під час навчання за освітньою програмою на циклі спеціалізації «Інфекційні хвороби» слухачі мають усі права і несуть відповідальність за свої дії відповідно до чинного законодавства.

Шановні колеги, перед оформленням путівки прохання обов’язково повідомити куратора циклу спеціалізації, доцента кафедри інфекційних хвороб Аллу Петрівну Голуб, e-mail: [email protected]

Обов`язково вказувати у клопотанні номер телефону лікаря при оформлені документів для отримання путівки на цикл.

За детальною інформацією звертайтесь у відділ спеціалізації (Дорогожицька, 9, кабінет 11) або за номером телефону: 044-205-48-26.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також