Google search

 
 

Чесько-Баварське агентство вищої освіти

Запрошуємо та пропонуємо вдосконалити та розширити спеціальні знання, здатність працювати в міждисциплінарному форматі та мати міжнародний досвід, сьогодні це важливі вимоги для науковців у Європі.

Післядипломне навчання за кордоном може доповнити та підвищити кваліфікацію, отриману під час навчання на бакалавраті (медична магістратура), а також зробити важливий внесок у особистий розвиток. Таким чином, ви будете краще підготовлені для вирішення завдань практичної роботи, наукових досліджень і теорії.

Метою однорічної стипендіальної програми є сприяння академічній співпраці та обміну студентами між Баварією та Центральною, Східною та Південно-Східною Європою.

Вільна держава Баварія надає річні стипендії випускникам вищих навчальних закладів з Болгарії, Хорватії, Чехії, Угорщини, Польщі, Румунії, Сербії, Словаччини та України, які обрали навчання в аспірантурі в Баварії. 

Фінансування доступне для навчання в аспірантурі, наукового перебування та докторських програм у державних та державних вищих навчальних закладах Баварії. Найголовніше, ви повинні чітко пояснити нам у своїй заявці, що ваше навчання в аспірантурі має значний зв’язок із вашим ступенем бакалавра (медичної магістратури) та наблизить вас до ваших професійних цілей.

Термін подання заявки: 1 грудня (дата надходження) на наступний навчальний рік (2025/2026).

Для отримання додаткової інформації щодо процесу подання заявки та способів співпраці

Баварський академічний центр Центральної, Східної та Південно-Східної Європи

Universitätsstr. 31 D-93053 Регенсбург (Німеччина)

Телефон: +49 (0) 941-943-50

Електронна адреса: [email protected]

Сайт:  www.bayhost.de

Ми з нетерпінням чекаємо вашої заявки!

За підтримки Міністерство науки і мистецтв Баварії та Баварська Державна Канцелярія

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також