Google search

 
 

Шановні колеги, кафедра педіатрії, дитячої неврології та медичної реабілітації НУОЗ України імені П. Л. Шупика (м. Київ) запрошує на цикл спеціалізації зі спеціальності «Дитяча неврологія».

Дати проведення: з 03.09.24. по 03.12.24.року (3 місяці).

Формат проведення: змішаний.

Навчання безкоштовне для лікарів, які працюють у закладах охорони здоров’я МОЗ України.

Заняття проводяться на клінічних базах кафедри: НДСЛ «ОХМАТДИТ МОЗ України»,  КНП «Київська міська дитяча клінічна лікарня №1», на базі якої також знаходиться центр епілепсії м. Києва, ДЗ «Український медичний центр реабілітації дітей з органічним ураженням нервової системи МОЗ України».

Наші викладачі є членами Європейського товариства дитячих неврологів, Європейської академії дитячої інвалідності, Міжнародної протиепілептичної Ліги, постійними членами та доповідачами українських професійних організацій, членами робочих груп МОЗ по розробці стандартів медичної допомоги.

Проходячи навчання на нашій кафедрі та клінічних базах, ви зможете брати участь в усіх клінічних процесах разом з нашими викладачами, зможете самостійно проводити менеджмент клінічних випадків, зокрема можливість розібратися у складних та рідкісних, за рахунок потужності наших клінічних баз.

Для отриманні путівки (бюджет) необхідно надіслати скан-копію клопотання від медичної установи на електронну адресу кафедри [email protected] (копія [email protected]) та вказати номер телефону лікаря у листі для швидкого зв’язку.

Електрона реєстрація: проводиться лише для лікарів, які бажають отримати путівку на основі платних освітніх послуг. Реєстрація за посиланням: https://www.nuozu.edu.ua/nv/elektronna-reiestratsiia#Alp

Більш детальну інформацію Ви можете отримати

  1. У відділі спеціалізації: тел. (044) 205-48-26, [email protected]
  2. У куратора циклу, доцента кафедри Панасюк Людмили Опанасівни 067 967 3594
  3. У завідуючої кафедри Назар Оксани Василівни 067 680 1064

а також на сторінці НУОЗ України імені П. Л. Шупика

До зустрічі на нашій кафедрі!

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також