Google search

 
 

Шановні колеги інформуємо вас про медичний самміт з питань розвитку цифрової медицини.

Це ваша можливість бути в курсі останніх новин та знати, що чекає на Україну в майбутньому у сфері цифрової медицини. eHealth Summit — подія, на яку запрошено лідерів державного, приватного, громадського секторів, міжнародних партнерів та вас. Реєструйтеся!

Дата: 11 вересня

Час початку: 16:00

Формат: онлайн трансляція

Реєстрація за посиланням: https://ehealth-summit.moz.gov.ua/#signup


Як і багато сфер нашого життя, медицина переживає трансформацію. Цей шлях був непростим. І досі таким є. Спершу пандемія, а тепер і війна пришвидшили впровадження нових технологій та інструментів.

Однак і швидкість цифровізації української медицини в рази вища, ніж в інших державах. Попри обстріли, відсутність світла, сигнали тривог, разом продовжуємо жити й діяти.

Про досягнення та плани дізнавайтеся на першому eHealth Summit:

  1. Успішний кейс. Запуск електронної системи охорони здоров’я став основою цифрових змін. Розповімо, які сервіси вже працюють на базі системи.
  2. Нові сервіси та проєкти. Кабінет пацієнта, реабілітація на основі даних, обіг медичного канабісу. Якою буде українська медицина завтра.
  3. Лідери цифрових змін. Нагороджуємо драйверів цифрових змін. Українці мають знати тих, хто трансформує медицину та втілює інновації і зміни

Ми прагнемо стати цифровим відбитком, що несе інформацію про здоровʼя кожної людини та технологією, яка допомагає приймати кращі рішення для лікування

Реєстрація за посиланням: https://ehealth-summit.moz.gov.ua/#signup

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також