Google search

 
 

Шановні колеги! Запрошуємо Вас на контрактний цикл тематичного удосконалення «Основи ультразвукового дослідження серця та судин», який буде проходити на кафедрі функціональної діагностики НУОЗ України імені П.Л. Шупика.

Дати проведення: 18.10. – 01.11.2024

Формат навчання: очний

Кількість балів БПР: 50 балів

Вартість: 5000 гр.

Кількість місць: до 10 слухачів.

Програма циклу охоплює основи ультразвукового дослідження серця, оцінку розмірів камер, структури і функції клапанів серця, ехокардіографічну діагностику найбільш поширених набутих вад серця, хвороб міокарда, перикарда, оцінки функції клапанних протезів, ультразвукового дослідження артерій і вен. Будуть детально розглянуті основні принципи оцінки структури і функції серця (типи геометрії лівого шлуночка, оцінка клапанного апарату, оцінка систолічної та діастолічної функції лівого шлуночка, оцінка тиску в легеневій артерії та ін.) аспекти ехокардіографічної діагностики та ведення пацієнтів із серцевою недостатністю, кардіоміопатіями, легеневою гіпертензією, вродженими вадами серця. Цикл призначений для кардіологів, лікарів з ультразвукової і функціональної діагностики.

Путівку на цикл можна придбати у секторі тематичного удосконалення НУОЗ України імені П.Л. Шупика (Київ, вул. Дорогожицька 9, 1-ий поверх адміністративного корпусу, к. 10 А, Наталія Миколаївна, телефон для довідок 044-205-49-37), або через систему електронної реєстрації (за необхідності допомога при реєстрації на сайті за телефоном 044-205-48-25).

Необхідні документи для реєстрації на навчання:

  1. Путівка.
  2. Копія диплому.
  3. Заповнені документи (технологічна картка, анкета слухача - додаються).
  4. Свідоцтво про одруження (у разі зміни прізвища).
  5. Відрядження (за необхідності).
  6. Для викладачів ЗВО - витяг з наказу з місця роботи про направлення на навчання на цикл ТУ.

Очна реєстрація слухачів на клінічній базі кафедри функціональної діагностики у приватній клініці «Мірум» (вул. Північно-Сирецька, 1-3) буде здійснюватися 18.10.2024 р. з 09.30 до 12.00.

Куратор циклу – асистент Новіков Євген Вячеславович. Зазначені вище документи варто взяти з собою. Для дистанційної реєстрації відскановані копії документів надсилайте на електронну адресу куратора циклу.

Графік занять і навчальні матеріали буде розіслано на електронні скриньки слухачів.

Після закінчення циклу ТУ кожному слухачу буде видано посвідчення встановленого зразку, його оригінал можна буде отримати поштою або особисто на кафедрі (після узгодження часу отримання).

Контактні дані співробітників кафедри:

Куратор циклу асистент Новіков Є.В.– тел. (095) 4139678, E-mail: [email protected]

Завуч кафедри доцент Куць В.О. – тел. (050) 3836985, E-mail: [email protected]

Завідувач кафедри професор Жарінов О.Й. – тел. (050) 3154069, E-mail: [email protected]

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також