Google search

 
 

Щиро запрошуємо Вас взяти участь у 10-й річниці Саміту миру HWPL, яка відбудеться 23 вересня в Україні (онлайн конференція).

Під час заходу буде представлено міжнародний проєкт освіти миру HWPL, ініціативу щодо норм міжнародного права про мир (Декларація миру і припинення війн DPCW), а також інші миротворчі проєкти.


Назва заходу: 10-та річниця Саміту миру HWPL Тема: «Створення всесвітнього співтовариства миру через міжрегіональне співробітництво»

Дата: 23 вересня 2024 (понеділок), 15:00 – 17:00

Місце: онлайн, Zoom (Україна)

Мова конференції: українська

Для підтвердження участі просимо зареєструватись до 21 вересня, заповнивши форму за посиланням:
https://forms.gle/r2VVRRKBHcJNj2nK8

Організатор: Глобальна філія 01 міжнародної організації за мир HWPL, яка зареєстрована при Департаменті глобальних комунікацій та ЕКОСОР ООН

Прикріплюємо до листа файлом офіційний лист запрошення, детальну інформацію про Саміт.

Організатор саміту – міжнародна організація за мир «Небесна культура, мир у всьому світі та відновлення світла» (HWPL), яка зареєстрована при Департаменті глобальних комунікацій і ЕКОСОР ООН. HWPL працює за мир у 170 країнах і запропонувала багатогранну стратегію дій, в якій беруть участь уряди, міжнародні організації та громадянське суспільство для вирішення конфліктів та встановлення сталого миру у глобальній спільноті.

Під час повномасштабної війни організація HWPL підтримала Україну інформаційно у міжнародних заявах та конференціях, гуманітарною допомогою, допомогою біженцям та у сфері освіти.

Після реєстрації ми зв'яжемося з Вами.

Бажаємо міцного здоров'я, перемоги та миру!

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 75% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також