Google search

 
 

Шановні колеги,

В рамках розбудови екосистеми та взаємозв’язків між Україною та Європою в кінці 2023 року в Києві офіційно відкрито представництво Європейського інституту інновацій і технологій (EIT Community RIS Hub), що розширило можливості інтеграції для українських науковців та інноваторів у світі можливостей ЄС.

Європейський інститут інновацій і технологій (European Institute of Innovation and Technology, EIT) є незалежним органом Європейського Союзу, створеним у 2008 році для впровадження інновацій в Європі. Інститут є унікальною ініціативою, яка стимулює інновації, об'єднуючи організації з бізнесу, вищої освіти та дослідницького сектору для пошуку шляхів розв'язання глобальних викликів. Починаючи з 2008 року учасники загалом залучили через свої активності понад 1 мільярд 888 мільйонів євро інвестицій у стартапи з зазначених індустрій.

Наразі ЕІТ спільно з Vacuum Deep Tech Acceleration відкрито набір на інтенсивну тренінгову програму EIT Founders2Founders. Програма - це серія одноденних воркшопів, що орієнтовані на засновників та співробітників інноваційних стартапів, які мають MVP або продукт на ранніх та середніх стадіях розвитку та зацікавлені у виході на європейський ринок, залученні інвесторів та фінансування для розвитку власних інноваційних проектів, прагнуть удосконалити свої знання в сфері маркетингу та юридичних аспектах ведення інноваційного бізнесу.

Програма EIT Founders2Founders (F2F): Тренінг з розвитку інноваційного Deep Tech Acceleration за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства цифрової трансформації України спільно з Дія.СИу. національним проєктом Дія.Бізнес та YEP Accelerator.

Що передбачається в рамках кожного врокшопу:

  • 4 години навчання;
  • 3 години практики;
  • Персональний план просування від досвідчених фаундерів;
  • Можливість виграти грант (призовий фонд 60 тисяч євро).

Ключові напрями EIT Founders2Founders:

- Розвиток бізнес-навичок: Вивчення ключових концептів бізнес-стратегії, маркетингу, продажів, фінансування та залучення інвестицій.

- Можливості від EIT: Ознайомлення з ресурсами та підтримкою від Європейського Інституту Інновацій та Технологій.

- Практичні поради: Індивідуальні рекомендації від підприємців та інвесторів для покращення ваших стартапів та виходу на міжнародні ринки.

- Розширення мережі: Встановлення нових ділових зв'язків з іншими стартапами, інвесторами та експертами.

- Навички пітчингу: Вдосконалення презентацій стартапу для залучення інвесторів.

Заявники повинні відповідати наступним критеріям:

Освітня програма орієнтована на засновників та співробітників інноваційних стартапів, які мають MVP або продукт на ранніх та середніх стадіях розвитку та зацікавлені у виході на європейський ринок, залученні інвесторів та у фінансуванні, прагнуть удосконалити свої знання в сфері маркетингу та юридичних аспектах.

Таймлайн проведення EIT Founders2Founders:

  • 20 вересня у Львові;
  • 23 жовтня у Дніпрі;
  • 25 жовтня в Одесі;
  • 8 листопада у Києві.

Детальніше про програму заходу та посилання для реєстрації на участь

Дедлайн подачі заявок: прийом заявок триватиме з 14 серпня 2024 року та завершиться за 10 днів до кожного воркшопу.

Фінал програми: Завершенням програми стане презентація інноваційних рішень, найкращих відібраних стартапів EIT Founders2Founders, під час щорічної масштабної події - Міжнародного експортного форуму 2024 - Innovation Boost.

Компанії матимуть змогу представити свої інноваційні рішення перед бізнес-ангелами, інвесторами та представниками корпорацій, а також виграти грошовий приз на розвиток свого бізнесу. Пітчинг перед інвесторами відбуватиметься англійською мовою.

У разі виникнення будь-яких запитань - звертайтеся до Алієвої Анни, директора Vacuum Deep Tech Acceleration, за адресою: [email protected].

 

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Директорат інновацій та зв'язків науки з реальним сектором економіки, бульвар Тараса Шевченка, 16, м. Київ, 01054, тел.(044) 287-72-17

E-mail: [email protected]

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також