Google search

 
 

Шановні друзі та колеги!

Для нас велика честь запросити Вас взяти участь у IV-му Національному конгресі фізичної та реабілітаційної медицини «Десять років розвитку фізичної та реабілітаційної медицини в складний період випробувань для України: здобутки, виклики, перспективи»,

Конгрес присвячується 100-річчю кафедри реабілітаційної медицини, фізичної терапії та спортивної медицини Національного університету охорони здоровʼя України імені П. Л. Шупика та 10-річчю громадської організації «Українське товариство фізичної та реабілітаційної медицини.

Дати: 27-28 вересня 2024 р.

Бали БПР

Формат: онлайн та оффлайн (кількість місць обмежена)

Участь безкоштовна

Висловлюємо всім зацікавленим свою повагу за потужну підтримку розбудови сучасної реабілітаційної допомоги в Україні, що надзвичайно актуально сьогодні, в період війни України з рашистськими супостатами.

Маємо за честь повідомити, що цього року вперше Конгрес відбудеться за підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ).

У рамках Конгресу відбудуться пленарні засідання, майстер-класи, воркшопи з мультипрофесійної реабілітаційної допомоги для поранених і постраждалих від війни. Науково-практичні доповіді від провідних зарубіжних та вітчизняних фахівців будуть присвячені також іншим напрямкам реабілітаційної медицини: неврології, травматології, кардіології, реабілітації в педіатричній практиці, у спортивній медицині та параолімпійському спорті; організації реабілітаційної допомоги у громадах; психотерапевтичним аспектам реабілітації та ментальному здоров’ю суспільства.

Повна програма заходу за посиланням


Сподіваємося, що спільна думка провідних фахівців сфери реабілітації, їхні спільні напрацювання та загальна мета удосконалення фізичної та реабілітаційної медицини в Україні стануть справжнім каталізатором продовження успішних змін у сфері реабілітації. Висловлюємо щиру надію, що учасники Конгресу отримають не лише цінні знання, але й яскраві враження від найпотужнішого заходу у сфері фізичної та реабілітаційної медицини в Україні у 2024 році!

До участі запрошуються фахівці з реабілітації: лікарі фізичної та реабілітаційної медицини, лікарі-інтерни ФРМ, студенти вищих медичних навчальних закладів, фізичні терапевти, ерготерапевти, терапевти мови та мовлення, логопеди, сестри медичні з реабілітації, соціальні працівники сфери реабілітації, асистенти фізичних терапевтів та ерготерапевтів, лікарі зі спортивної медицини, лікарі, які долучаються до надання реабілітаційної допомоги: лікарі - неврологи, ортопеди-травматологи, кардіологи, фахівці хоспісної та паліативної допомоги, сімейні лікарі, фахівці сфери внутрішньої медицини, педіатри, менеджери реабілітаційних закладів, урядовці та громадські діячі.

Зареєструватися*

*під час заповнення заявки вам необхідно буде прикріпити документ, що підтверджує вашу освіту (диплом, студентський або інший документ, що підтверджує освіту).

Якщо у вас виникли труднощі із завантаженням файлу, або виникли додаткові запитання – пишіть на пошту: [email protected]

Якщо залишились питання, звертайтеся:

+38 (099) 01 05 039 (Viber)

[email protected]

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також