Google search

 
 

Оголошення про відкриту зустріч з членами експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Клінічна психологія та психологічна допомога» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 053 «Психологія» у Національному університеті охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика 

16 жовтня 2024 року об 11:55 на платформі Zoom у вигляді відеоконференції відбудеться відкрита зустріч усіх зацікавлених учасників освітнього процесу з експертною групою щодо проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Клінічна психологія та психологічна допомога» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 053 «Психологія» у Національному університеті охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика.

Запрошуємо на зустріч усіх зацікавлених учасників освітнього процесу (окрім гарантів ОП та представників адміністрації / ректорату Університету).

Мета зустрічі – спілкування з усіма зацікавленими особами в процесі акредитації освітньої програми. Під час зустрічі ви матимете можливість висловити свої думки, щодо освітньої програми, що акредитується.

З метою коректної ідентифікації просимо осіб, які планують взяти участь у відкритій зустрічі, приєднуватися до зустрічі з ввімкненою камерою та підписавши себе реальним ім’ям та прізвищем.

Дата зустрічі: 16 жовтня 2024 року

Час зустрічі: 11:55  

Підключитись до конференції Zoom можна за посиланням:  

https://us04web.zoom.us/j/71869359008?pwd=7st6mQQVUhkj9EOxoCpfMAfJISZF4x.1

Ідентифікатор конференції:  718 6935 9008   

Пароль: 2020

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також