Google search

За повідомленням МОН України під час розгортанням повномасштабної війни на території України, іноземні партнери Міністерства пропонують інструменти підтримки для українських вчених, інноваторів і дослідників.

Так Швейцарський національний науковий фонд (SNSF) пропонує низку можливостей для проведення досліджень на базі Університету прикладних наук місті Берн, зокрема пропонує можливості долучення до проєктів  Школи медичних професій:

  • Проєкт «Розвиток спільнот турботи для тривалого догляду вдома» для фахівців галузей соціальних і медичних наук, що працюють переважно за напрямами антропології, сестринської справи, соціології, охорони здоров'я, соціальної роботи тощо, ознайомитись з описом програми – за посиланням. Контактна особа – Хейді Каспар ([email protected]).
  • Проєкт «Розуміння та сприяння психічному здоров’ю спортсменів під час змагань» запрошує до співпраці фахівців у галузі психології спорту, психічного здоров'я та статистики. Опис програми – за посиланням. Контактна особа – Філіпп Рьотлін ([email protected]).
  • Проєкт «Налаштування вмирання», пов’язаним із вивченням життєвого циклу та смерті, можуть долучитися фахівці в сфері медичної науки, соціології, релігієзнавства, культурології. Контактна особа – Коріна Кадуфф ([email protected]).

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу