Google search

Шановні колеги! Каталонське товариство неврологів та президент цього товариства Ярослав Комта-Гірний підтримують Україну та хочуть допомогти лікарям в академічній та науковій сфері.

З 2 по 5 травня відбудеться XXVI щорічна конференція Каталонського товариства неврологів у Барселоні, яка також проходитиме у форматі потокового мовлення, і вони будуть раді, якщо українські неврологи та сімейні лікарі підключатимуться безкоштовно до їхньої конференції з можливістю прослухати кілька чудових лекцій та отримати сертифікат. Президент товариства Ярослав Комта-Гірний обіцяє, що кожен, хто зареєструється та підключиться, отримає офіційний сертифікат про відвідування, підписаний ним як президентом товариства.

Більшість лекцій проходитимуть каталонською мовою, в той же час три дуже цікаві лекції будуть англійською (вони зазначені у програмі).

Посилання на підключення нижче.

Всім зацікавленим надсилати листи на адресу [email protected] із зазначенням імені та посади / місця роботи, а також адреси електронної пошти, щоб отримати реєстрацію та сертифікат учасника (надсилати інформацію тільки англійською мовою).

З повагою,

Євген Труфанов

 

Понеділок, 02 травня

Вівторок, 03 травня

Середа, 04 травня

Четвер, 05 травня

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу