Google search

Уляна Білик, інтерн за спеціальністю "Внутрішні хвороби" розповідає про свої враження від циклу ТУ "Основи раціонального та дієтичного харчування"

Валерій ПОВОРОЗНЮК, завідувач гастроентерологічного відділення Білоцерківської міської лікарні №1

Я, Валерій ПОВОРОЗНЮК, завідувач гастроентерологічного відділення Білоцерківської міської лікарні №1, висловлюю щиру вдячність кафедрі гастроентерології, дієтології і ендоскопії Національного університету охорони здоровʼя України імені П.Л. Шупика за організацію та проведення курсів тематичного удосконалення лікарів, що проходили протягом 14 днів з 3 по 17 червня 2024 року. Особливу вдячність висловлюю за цікаві, інформативні та ґрунтовні лекції та заняття, які значно збагатили наші знання та практичні навички у сфері гастроентерології. Заняття були надзвичайно корисними та актуальними, зосередженими на новітніх підходах до діагностики та сучасних методах лікування захворювань шлунково-кишкового тракту.

Високо ціную професійний підхід викладацького складу, зокрема професора Наталії ХАРЧЕНКО, які змогли створити інтерактивну та ефективну навчальну атмосферу. Завдяки отриманим знанням та рекомендаціям, ми зможемо підвищити рівень медичної допомоги нашим пацієнтам.

Сподіваюсь на подальшу співпрацю з цією кафедрою та участь у майбутніх курсах і семінарах.