Google search

Польська Академія наук (Київське представництво), Східно-Європейський Інститут психології (Україна - Франція), консультаційно-діагностичний психологічно-педагогічний пункт № 13,  м. Варшава (Польща), Центр психічного здоров’я та психосоціального супроводу Національного університету «Києво-Могилянська Академія» (Україна), Фундація сприяння розвитку польської мови та культури імені Міколая Рея (Польща) та ряд інших поважних організацій запрошують взяти участь у Міжнародній міждисциплінарній асамблеї (online та offline) «Посттравматичний стресовий розлад: війна, криза, пандемія», який відбудеться 22 - 24 жовтня 2020 року у м. Києві.

Напрями роботи та публікацій:

  1. Посттравматичний стресовий розлад: технології кваліфікації та подолання.
  2. Психологічні, медичні та педагогічні аспекти посттравматичного стресового розладу в умовах війни, кризи, пандемії.
  3. Міграційні процеси в умовах військових дій, соціальних криз та пандемії.
  4. Освіта, як інструмент подолання посттравматичного стресового розладу в умовах війни, кризи, пандемії.
  5. Філософія та психологія війни, кризи, пандемії: цивілізаційний виклик сьогодення.

Участь для всіх учасників – безкоштовна. Оргвнесок учасників покривається Польською академією наук (Київське представництво).

Запрошуємо до участі у якості спікерів та ведучих майстер-класів всіх колег, хто має цікавий досвід і готовий ним поділитися.

За матеріалами кожного із заходів Асамблеї планується підготовка й друк 2-х видань:

1 – Міжнародного науко-метричного фахового видання «European Humanities Studies: State and Society» (ISSN, DOI, Crossref, Index Copernicus International, GoogleAcademy, Biblioteka Narodova (Polska) та ін.) з педагогічних, психологічних, філософських, гуманітарних наук і здоров’я-збережувальних технологій.

Заявки на участь і тексти статей обсягом до 25 сторінок (включаючи авторську довідку, а також анотацію українською, російською та англійською мовами обсягом до 1,5 тис. знаків) прохання надсилати за адресою: [email protected] включно до 20 жовтня 2020 року.

Параметри сторінки: верхнє, нижнє, праве поля – по 2 см.; ліве поле – 3 см; шрифт Times New Roman, 14-й кегль, міжрядковий інтервал – 1,5. Мінімальна кількість сторінок для статті – 12. Авторська довідка включає: ПІБ, науковий ступінь, учене звання, місце роботи/навчання, контактні телефони та адреса,  е-mail. Додатково: список використаних джерел окрім оригінального необхідно подати у форматі APA транслітерацією або – у перекладі англійською мовою. Вартість публікації визначається з розрахунку: вартість сторінки – 85 грн., окремо сплачуються редакційні роботи (за необхідністю) та вартість примірника. Заявки на участь, а також тексти cтатей до мvіжнародного видання подаються англійською (бажано) або однією з робочих мов, анотації із зазначенням назви статті та авторських даних – англійською, українською, російською, польською мовами (обов’язково) на адресу [email protected] до 20 жовтня 2020 р. Деталі щодо оформлення статті зазначені у вимогах: http://ehs.eeipsy.org

(OJS access on-line). 

2 – Міжнародної монографії «PTSD: modern vision, experience, treatments» («ПТСР: сучасне бачення, досвід, подолання») (ISBN, Crossref (DOI), GoogleAcademy, Biblioteka Narodova (Polska) з кола питань педагогічних, психологічних, філософських, гуманітарних наук і здоров’я-збережувальних технологій.

Заявки на участь і тексти матеріалів обсягом до 35 сторінок (включаючи авторську довідку, а також анотацію українською, російською та англійською мовами обсягом до 1,5 тис. знаків) прохання надсилати за адресою: [email protected]  включно до 20 жовтня 2020 року. Вимоги до оформлення – ті самі. Вартість публікації визначається з розрахунку: вартість сторінки – 75 грн., окремо сплачуються редакційні роботи (за необхідністю) та вартість примірника. Тексти  подаються англійською (бажано) або однією з робочих мов, анотації із зазначенням назви статті та авторських даних – англійською, українською, російською, польською мовами (обов’язково) на адресу [email protected] до 20 жовтня 2020 р.

Матеріали публікацій, що містять технічний (електронний) переклад, просимо не надсилати. Матеріали можна буде отримати, починаючи з 10 листопада (збірник) та з 20 грудня (монографію) у представництві Оргкомітету (вул. Голосіївська, 13, оф. 530) або Укрпоштою. Учасники отримають сертифікат участі та сертифікат підвищення кваліфікації.

Просимо до 15 жовтня 2020 року зареєструватись за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeC7cSVs7BSvLMWsoCyASAWlolBVyzNqOhAfpA8aVxgYD-7Eg/viewform

Подальша інформація (участь, заявки, організаційна допомога):

(044) 360-86-22, (044), 257-20-21, (094) 925-56-22, (067) 196-28-14.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 72.5% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 25% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу