Google search

 
 

Шановні колеги, Інститут серця МОЗ України і Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика запрошують Вас взяти участь у ІХ щорічній науково-практичній конференції «Актуальні питання кардіології та кардіохірургії», яка відбудеться в Інституті серця МОЗ України з трансляцією онлайн 12 вересня 2023 року.

Тематика конференції охоплює новітні досягнення у трансплантації серця, хірургічному та ендоваскулярному лікуванні вад аортального клапана. Будуть оприлюднені результати досліджень співробітників Інституту серця МОЗ України і аспірантів кафедр НУОЗ України імені П.Л. Шупика з лікування пізньої персистентної фібриляції передсердь, тромбоемболії легеневої артерії, оцінювання фракційного резерву кровоплину для діагностики ІХС.

У рамках науково-практичних симпозіумів будуть обговорюватися нові аспекти антитромботичної та гіполіпідемічної терапії з урахуванням матеріалів Європейського конгресу кардіологів, який відбудеться в Амстердамі у серпні 2023 року. Доповідачами є провідні експерти ДУ «Інститут серця МОЗ України», кафедр НУОЗ України імені П.Л. Шупика, а також Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.

Програма конференції додається.

 

Конференцію заплановано як захід БПР лікарів за спеціальностями: Дитяча кардіологія, Дитяча кардіоревматологія, Загальна практика – сімейна медицина, Інвазивна електрофізіологія, Інтервенційна кардіологія, Кардіологія, Медицина невідкладних станів, Терапія, Функціональна діагностика, Хірургія серця та магістральних судин.

Учасники, які успішно пройдуть тестування за підсумками конференції, отримають сертифікат БПР (5 балів). Доступ для заповнення форми тестування буде оприлюднено під час заходу.

Посилання для попередньої реєстрації на конференцію: https://forms.gle/FaG4L1FGMmCsjTJQA

Бажаємо успіхів у Вашому безперервному професійному розвитку!

З найкращими побажаннями,

Генеральний директор ДУ «Інститут серця МОЗ України» член-кореспондент НАМН України професор Б. Тодуров

Завідувач кафедри функціональної діагностики НУОЗ України імені П.Л. Шупика професор О. Жарінов

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також