Google search

 
 

Шановні колеги! ГО «Національна академія наук вищої освіти України» спільно з Українським державним університетом імені Михайла Драгоманова, ДУ «Інститут ендокринології та обміну речовин імені В.П. Комісаренка НАМН України», ДУ «Інститут неврології, психіатрії та наркології НАМН України», Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді МОН України, Київським університетом імені Бориса Грінченка, Польським кампусом Київського медичного університету (м. Битош, Польща), Технічним університетом-Габрово (Болгарія), ГО «Спілка освітян України», ГО «Міжнародна академія освіти і науки», ГО «Асоціація психотерапевтів і психоаналітиків України», ВГО «Українська асоціація лікарів-психологів» запрошують Вас взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Освіта і наука в період глобальних криз та конфліктів у ХХІ столітті», яка відбудеться 08-09 грудня 2023 року на платформі ZOOM.

Початок першого пленарного засідання 08.12.2023 р. - о 10:00; закінчення - 18:00; 09.12.2023 р. - секційні засідання за науковими напрямами (природничі, суспільні, соціально-гуманітарні, технічні) з 10:00 до 14:00. Друге пленарне засідання: 15:00 - 16:30.

У разі Вашої згоди взяти участь у конференції просимо до 10 листопада 2023 року надіслати на електронну адресу [email protected] заявку (додаток 1).

Організаційний внесок - 350 грн з особи. Кошти слід сплатити на р/р у форматі відповідно до стандарту IBAN: UA383052990000026006046708017, в АТ КБ «ПриватБанк», найменування отримувача: ГО «НАН ВО УКРАЇНИ», код одержувача: 35138443.

За підсумками роботи конференції буде видано електронний збірник (вимоги до оформлення та вартість публікації за одну сторінку наведено у додатку 2) та колективну монографію (вимоги до оформлення та вартість публікації за одну сторінку - у додатку 3).

Прийом матеріалів для публікацій здійснюється до 15 листопада 2023 року включно.

Кожен зареєстрований учасник конференції отримає персональний сертифікат (10 балів БПР) за 2 дні участі.

Збірник матеріалів можна переглянути в перший день проведення конференції, які будуть представлені для. завантаження на вебсайті ГО «НАН ВО України».

Колективна монографія «Education and science in the period of global crises and conflicts in the xxi century» запланована до випуску видавництвом «GS Publishing Services» California (США.) в рамках спільного проекту з ГО «НАН ВО України» та видавництва «Експрес-об’ява».

Усі матеріали монографії будуть:

  • рецензовані фаховими редакційними колегіями;
  • мати ідентифікатор цифрового об'єкта DOI;
  • внесені до наукової мережі ResearchGate, яка має понад 1,5 млн користувачів зі 192 країн світу;
  • проіндексовані в науково-метричних базах. Google Scholar, CrossRef тощо;
  • дані про монографію буде відображено в електронному каталозі книг, виданих у США - Bookwire by Bowker;
  • мати постійне зберігання у відкритому доступі;
  • розміщені на вебсайті Національної академії наук вищої освіти України та вебсайтах партнерів проєкту.

Монографія матиме універсальні ідентифікаційні міжнародні стандартні номери книги ISBN Сполучених Штатів Америки. Електронний варіант монографії надішлемо авторам та розмістимо на відповідних ресурсах до 15 грудня цього року і проіндексуємо до 20 грудня 2023 року.

Можна обрати один із варіантів для публікації матеріалів, або два одночасно (і монографія, і збірник) за умови, що ці матеріали відрізняються за змістом.

Матеріали, підготовлені з порушенням вимог (додаток 2 і додаток 3), не розглядатимуться. Після надсилання матеріалів на нашу електронну пошту очікуйте підтвердження про їх отримання, і включення Вас до списку учасників конференції та відповідних видавничих продуктів.

За більшдетальною інформацією щодо проведення конференції просимо звертатися за електронною адресою: [email protected] або за тел.: +380977084368 (Товалович Тетяна). 

З повагою
Президент ГО «НАН ВО України»
д-р мед.н., професор,
заслужений лікар України,
відмінник освіти України академік Станіслав ТАБАЧНІКОВ

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також