Google search

 
 

Міжнародне товариство прикладних біологічних наук, клініка Майо та лікарня Святої Катерини у партнерстві з Американською академією криміналістики оголошують про проведення 13-ї конференції ISABS з прикладної генетики та лекцій клініки Майо з трансляційної медицини (www.isabs.net), яка відбудеться в Спліті, Хорватія, 17-20 червня 2024 року.

Приєднуйтесь до нас, щоб дізнатися про останні досягнення в дисциплінах, що формують майбутнє охорони здоров'я.

Дедлайн подачі тез доповідей: 15 березня 2024 року

Дедлайн ранньої реєстрації: 31 березня 2024 року

Теми з судової та антропологічної генетики: Застосування геномів у судовій медицині; Фенотипування ДНК у судовій медицині; Судово-медичні бази даних ДНК;  Генетичний аналіз судово-медичного матеріалу нелюдського походження;  Судова та порівняльна генетика тощо.

Теми з трансляційної медицини: Молекулярна діагностика: сучасні технології та застосування; Кращі практики в трансляційній та персоналізованій медицині; Глікозилювання білків у діагностиці та терапії;  Регенеративна медицина; Трансляційна медицина; Клітинна терапія тощо.

Імунотерапія: Вакцинація дендритними клітинами; Тканинна інженерія; Штучний інтелект у клінічній медицині.

Серія конференцій була ініційована Міжнародним товариством прикладних біологічних наук (International Society for Applied Biological Sciences) створеним "з метою просування, розвитку та вдосконалення прикладних біологічних наук, зокрема в клінічній медицині, молекулярній генетиці, судовій медицині та біотехнології".

13-та конференція ISABS Місце проведення Місто Спліт є об'єктом Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО і чарівною перлиною Адріатики.

Більш детально:

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 83.33% - 3 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також